Wygrała „Zakręcona rozkosz truskawkowa”

Image27 lutego w Zespole Szkół Ponadgimnazjalnych im. Jana Pawła II w Radzyniu Podlaskim odbył się konkurs kulinarny. Wzięło w nim udział 24 grupy w  składzie dwu lub trzy osobowym.
Pierwsze miejsce zdobyła „Zakręcona rozkosz truskawkowa” autorstwa Przemysława Kani i Rafała Korszniewicza. Zakręcona rozkosz truskawkowa
Na drugim miejscu uplasowały się Klaudia Przybysz, Anna Orłowska oraz Kinga Sałata ciastem o nazwie „Cappuccino” .
Na trzecim miejscu znalazł się Paweł Świć z wypiekiem nazwanym „Brzoskwiniowy przekładaniec”.
Wszyscy uczestnicy konkursu zostali wyróżnieni upominkami za udział w konkursie.
Pomysłodawcami oraz organizatorami konkursu byli nauczyciele zawodu: Anna Matejek, Anna Matysiak oraz Agnieszka Śledź.

 

Zakręcona rozkosz truskawkowa Więcej kliknij tutaj